in

Вдовицата на Хю Хефнър си има 32-годишно гадже

Много се е изговорило и изписало за младите жени, чийто съпрузи са на преклонна възраст, брато. Ние си знаем каква е истината. Сега попаднахме на интересно четиво, което ни грабна вниманието. Става въпрос за вдовицата на Хю Хефнър, прелестната блондинка Кристъл Харис.

Двете влюбени гълъбчета се врекоха във вярност през 2012 година, но преди 3 години създателят на “Плейбой” се спомина. Последвалото признание на вдовицата бе, че сърцето й е разбито. Е, 3 години са достатъчно дълъг период, а сега 34-годишната красавица се радва на изцяло различен живот.

В банковата си сметка тя има 3 милиона паунда наследство, тъй като останалата част отиде при четирите му деца. Хю Хефнър остави на младата си съпруга и имението в Холивуд, на стойност 4 милиона паунда. Магнатът искаше любимата му да не се нуждае от нищо след смъртта му, за което тя беше помислила много по-рано.

 

View this post on Instagram

 

Paddleboarding the Rio Grande. So grateful to get out of town and be at @lajitas_golf_resort 🚣‍♀️

A post shared by Crystal Hefner (@crystalhefner) on

Логично, Кристъл призна, че има твърде много спомени с покойния си съпруг, свързани с имението, затова пусна имота за продажба само месеци след кончината му. И получи около 3,9 милиона паунда за къщата. Красавицата се премести в по-малък дом, започна сама да си пазарува, а не иконом, и изгради кариера на пътешественик блогър.

Кристал има къща в Бевърли Хилс, но прекарва по-голямата част от времето си в пътуване по света. През последните няколко години тя посети Кейптаун, Дубай, Австралия, Бали, Шанхай, Париж, Санта Лусия, Барбадос, Мартиника и Танзания. Наскоро млада вдовица намери и нова любов, след като бе снимана на плажа с Нейтън Леви, 32- годишен, който работи в областта на космическата техника. Хората са го казали – след бурята винаги изгрява слънце.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Близначки навиха общото си гадже да ги забремени едновременно

Мъж си купи Lamborghini с помощи за COVID-19