Мъж осъди любовника на жена си за милион

Мъж осъди любовника на жена си за милион

Тук сме, за да отправим много важен апел, брато – ако чокаш нечия Цецка, трябва да бъдеш много внимателен. Един вече изгоря със 750 000 долара и то напълно законно. Съд в американския щат Северна Каролина постанови, че измамен съпруг трябва да получи въпросната сума за нанесени щети от любовника на съпругата си. Новината е аблосюлтно автентична и идва от „Франс прес“.

Кевин Хауърд е клетият рогоносец, завел делото в град Грийнвил, след като открил, че съпругата му си има приятел за мръсни игрички. Наглата жена първа поискала развод след 12 години брак,  обвинявайки го, че той работел много и това съсипало брачните им отношения. Сигурни сме, че същата тя го е натискала да изкарва повече пари, за да има за ресторанти, почивки и ботуши за зимата.

Нашият герой Кевин се осъмнил в нещата и на свой ред наел частен детектив, за да придобие историята съвсем изненадващ финал. Така станало ясно, че от няколко месеца жената има извънбрачна връзка с колега от офиса, който тя най-нагло канела в собствения им дом.

Разгневеният Кевин завел дело по силата на закон, датиращ от 19 век и позволяващ на член на брачна двойка да съди онзи или онази, които смята за отговорни за краха на брака „посредством злонамерени или несправедливи действия“. Законът е в сила в няколко американски щата.

През 2010 г. в Северна Каролина съд постанови изплащането на 9 милиона долара на жена, обвиняваща любовницата на съпруга си за съсипването на 33-годишния им брак.