in

Издирват порно звезда заради видео в автобус

Законите са, за да се спазват, брато. Но пък има и такива, които ги нарушават по абсурден начин. Това се случи с Каори Доминик. Ако името ти е познати, значи и ти като нас си мръсник. Колумбийката е порно актриса, но сега има проблеми със закона. Пищната южноамериканка засне видео в автобус от градския транспорт в присъствието на пътници.

И ако си мислиш, че Каори ще отговаря пред властите за хулиганство, развратни действия или нарушаване на обществения ред – в грешка си.

Актрисата е виновна за това, че по време на снимките е свалила защитната маска срещу коронавурис. Видеото, в което тя прави интересни неща потвърждава издънката й. А фъктът, че PornHub изтри кадрите, няма да я спаси. Казват, че в клипа Доминик се радва на играчка, а в края и на нейн колега от бранша.

За липсата на маска на обществено място, включително и в транспорта, в страната бе наложена глоба. Очакваме развръзка на скандала, както и някой да качи видео от случката, за да се убедим в тези мръсни, мръсни нарушения. Не за друго.

Кефи ли те?

„Мерцедес“ срещу расизма

Най-дразнещите навици на българина на плажа