in

Половин милион души искат да бъдат изтрити видеата на Миа Халифа

Неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее! Една голямо недоразумение е на път да взриви мрежата, брато. Повече от половин милион души по цял свят са подписали петиция, искайки премахването на порно клиповете на Миа Халифа в онлайн сайтовете за възрастни.

Подписката е насочена предимно към любимия ни сайт Pornhub и създателите на порнографски видеоклипове “Bang Bros”, компания, с която Миа работи за кратко, когато беше на 21 години. Ние биографията много добре й я знаем.

Въпреки че прелестната Цецка, която вече е на 27 години, работи в порно индустрията едва няколко месеца, тя се оплака, че Bang Bros продължава да промотира нейни видеоклипове отпреди шест години, сякаш са нови, карайки хората да мислят, че тя все още е активна в бранша.

Тя получи неочаквана подкрепа от Киа Флауърс, друга звезда в сектора, която реши да й помогне и да сложи край на казуса, което ни удари право в емоциите.

Петицията е качена на Change.org със заглавие „Справедливост за Миа Халифа“ и насърчава хората да се регистрират, за да подкрепят бъдещите начинания на американо-ливанската звезда, виновна за някои наши силни оргазми. Редно е сега да пуснем на свой ред петиция в защита на кадрите, които са ни карали да забелваме очи.

Кефи ли те?

Нещо качествено, българско и морско (ВИДЕО)

През XVIII век съществувал клуб за самозадоволяване на джентълмени