in

Хванаха сериен крадец на чехли на съседи, той призна, че го възбужда да ги носи

Сериозни престъпления стават по време на пандемията, брато. Първо крадец забрави сина си в магазина, след като опита да задигне стока за 5 евро, сега пък спипаха мъж, който от години краде чехлите на съседите си. Въпросният злосторник е от Тайланд и е само на 24 години. Оказа се обаче, че зад сериозните удари, които то осъществявал, се крие странен фетиш. 

Пред властите Тирупат Клая признал, че обичал да надява пантофите и да се разхожда с тях у дома, защото това адски го възбуждало. На свой ред униформените открили общо 126 чифта чехли в дома на крадеца в град Нонтабури, централен Тайланд. Клая бил заловен благодарение на запис от охранителна камера на негов съсед, след като отдавна в полицията постъпват оплаквания от жители на квартала, че обувките пред домовете им мистериозно изчезват.

Фетишистът признал също, че краде чехли повече от две години. Сега Клая трябва да отговаря пред съда за две престъпления – веднъж, че е крал чужди вещи, и втори път за нарушаване на ограничителните мерки около карантината.

Кефи ли те?

“Форбс”: Смъртна резерва в “Лестър” мина Меси и Роналдо по богатство

Мъж си купи кола с 35 кг кокаин в нея