in

От медалите в гимнастиката до главна роля в порно филми

Животът е кръговрат, брато – един ден си на подиума, очакващ медал, на следващия ден се гримираш за дебют в порно индустрията. Така е, колелото се върти и не пропуска никого. В това се убеди и Верона ван дер Леур. Някогашната звезда в гимнастиката сега се радва на кариера в киното, но не това в Холивуд.

Препоръчваме ти още:

В началото на века нидерландката, както се казва по ново му, се смяташе за една от най-добрите в своя спорт в целия свят. През 2002-а я избраха за спортист №1 на родината си, след като преди това спечели знатни отличия. По това време нямаше причина Ван дер Леур да не мечтае за още много успехи. Но през 2008 година, едва на 24 години, тя взе изненадващо решение да прекрати кариерата си, спечелвайки пет медала на европейското първенство. Блондинката посочи своите родители като главни виновници за падението й, обвинявайки ги, че са прибирали парите от наградните фондове.

 

Без нищо заделено, Верона тръгва по съвършенно нов път за нея, изкарвайки прехраната си с порно снимки, но нелегално. Това я вкарва в пандиза за 72 дни, но не я пречупва и със сигурност не излиза нов човек от затвора. Със своя приятел започва да снима вече легално и да печели добре.

„Нямах какво да губя – нито приятели, нито семейство – разказва тя в биографичната си книга „Просто Верона“. – Винаги съм искала да съм самостоятелна и да изкарвам пари. С приятеля ми решихме заедно да влезем в този бизнес.“

Кефи ли те?

Погребаха политик в любимия му “Мерцедес”

Мистерията “Close to Sun” и “Sherlock Holmes: Crimes and Punishments” безплатни в Еріс Gаmеѕ