in

Погребаха политик в любимия му “Мерцедес”

Южноафриканският политик Чекеде Бъфтън Пицо беше погребан в любимия му “Мерцедес” Е500, брато. Марката е популярна през 90-те години, а именно тогава бившият бизнесмен кара тази марка “мерджан”.

В последствия я продава, но преди години си купува същия модел, макар и употребяван. Не го кара, защото е прекалено възрастен, но всеки ден влиза в него да послуша радио и да си спомни за вихрените години. Последното му желание към близките било да бъде погребан заедно с “Мерцедеса”.

“Никога не сме имали такива церемонии в такъв тип ковчег – споделя Рабисо Мантутле, директор на погребалния дом Фомолонг. – Трябваше да сме сигурни, че имаме точните размери, за да вкараме колата без проблем. Използвахме рампа и всичко мина перфектно”.

Снимки показват, че Пицо е бил сложен на шофьорското място в изправено положение, със закопчан колан и с ръце на волана. Каква ирония – в България живите карат без колан…

Подобни тип погребения не са необичайни в Африка. Преди години мъж от Нигерия отдаде почит към баща си, като го погреба в ново BMW X5. Преди това, отново в Нигерия, бизнесмен погреба майка си в SUV на “Hummer”.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Известни мацки си снимат дупетата, за да правят хората щастливи

Not Safe For Work
Click to view this post

От медалите в гимнастиката до главна роля в порно филми