Расте броят на любовните афери по време на пандемията, бум на разводите след края на карантината

Расте броят на любовните афери по време на пандемията, бум на разводите след края на карантината

Заради наложените мерки за самоизолация във връзка с пандемията рязко расте броят на новите любовни, пише в. „Дейли стар“, брато. Изданието цитира наблюдения на сексоложката Джесика Леони. По нейните думи в момента се наблюдава ръст от 15 процента на регистрациите в сайтовете за извънбрачни връзки. Това от своя страна означава, че ще бъдем свидетели на истински бум на разводите, когато кризата с пандемията приключи.

Въпреки ограничителните мерки, много британци се изхитряват и продължават да посещават извънбрачните си завоевания. А тези, които не могат да се измъкнат под благовиден повод от дома, се отдават на таен видео секс с извънбрачната половинка, когато намерят някакво усамотение. За целта най-често се използват услугите на платформите Скайп и Фейс тайм.

Водещият сайт за кръшкачи в Обединеното кралство IllicitEncounters, е регистрирал 18 процентен скок на посещаемостта от страна на потребители от мъжки пол и с 12 процента при дамите. Повече от половината респонденти от силния пол /54%/ си признаха, че са започнали нова любовна афера по време на епидемията. При жените процентът е 46 на сто.

Шейсет и две процента от анкетираните дами изтъкнали, мче кридзата е извадила наяве провала на основната им връзка и са потърсили щастието другаде. С новите запознанства обикновено се прави дистанционен секс по смартфона или домашния компюгър.