in

1 на всеки 10 страда за любовницата по време на карантината

Тежки времена настъпиха за любовниците, брато. Стоят на сухо и чакат да отмине пандемията, за да могат мъжете отново да брулят джанката. Факт е, че в момента никой не мисли за тях, а те са едни от най-прецаканите в цялата ситуация. Това показва и анкетата на Brato.bg, посветена на домашната изолация.

Според нея на 27% от близо 1000 души, които участваха доброволно в допитването, не им липсва абсолютно нищо и са си напълно щастливи. Сигурни сме, че тези люде четат редовно сайта ни и това е тяхната рецепта за щастие.

Други 20% споделят с тъга, че им липсва пиенето с приятели. Разбираме ви братоци и Цецки, много добре ви разбираме. И това ще мине обаче, а после ще ни бъде още по-сладко. Сигурни сме.

16% са на коренно противоположно мнение. Те жадуват за дъмбели, лостове, набирания, подскоци, пътеки, велоаргомери, признавайки, че им липсва спортуването. И това го разбираме. Трябва движение, някоя друга изгорена калория и гледки на Цецки в клинчета. Любимата ни част от ходенето на фитнес.

Стигаме до онези 12%, които страдат по липсата на срещи с любовниците. Тия мъжа са достойни за медал и това го казваме напълно откровено. Не, не, не визираме себе си, но сме сигурни какво им е. Ха-ха!

Едни други 10% пък страдат по работата, но тук няма какво да добавим, но е факт, че им дори по-извратени. На други 10% им липсва…Първа лига. Кръстим се и плюем в пазвата.

Завършваме с онези 5%, които жадуват всичко да свърши, за да ходят отново по участия на Галена и Джена. Процентът е изненадващо нисък, но това е показателно за нивото на читателите ни. Благодарим ви, братоци и Цецки. Продължавайте да ни четете. Сега имаме нова анкета и чакаме твоят отговор, защото искаме да знаем още и още за теб.

[poll id=”80″]

Кефи ли те?

Самюел Джаксън има нещо да ти каже, брато, и е леко нецензурно! (ВИДЕО)

Домусчиев: Много хора ме погребваха, но се справих с това грипче