in

Още 3 филма, които да гледаш по време на домашната карантина

Наваксваме с филмите, брато. Ако има нещо, което сме изпуснали през годините по кината, сега имаме идеалната възможност да го изгледаме. От забързания живот, в който се намирахме всички ние, сега буквално сме на пауза. И това има своята положителна страна. Плюсове винаги ще се намерят.

Тук сме, за да ти дадем съвети за нови три филма, ако се чудиш какво да гледаш през следващите дни. Ясно е, че всичко опира до разбиране. Както се казва в една поговорка: “въпрос на вкус”, казало кучето и си облизало дупето. И тук така, не стреляй по нас, ако не ти харесат.

Icarus / Икар (2017)

Брайън Фогел започва свой експеримент за допинга в спорта. Случайна среща с руски учен превръща историята му от личен експеримент в геополитически трилър, включващ подменена урина, съмнителна смърт и най-големия скандал в историята на спорта.

Оценка в IMDb: 8.0

Tuntematon mestari / Последен удар (2018)


72-годишният търговец на картини Олави скоро ще се пенсионира. Той винаги е поставял работата и изкуството пред всичко останало, дори пред семейството си, и не може да си представи да живее другояче. По време на търг стара картина хваща окото му. Олави подозира, че струва много повече от исканата цена, която е ниска, тъй като автентичността на произведението не е доказана. Олави инстинктивно решава да я купи и да направи последен голям удар, за да си гарантира хубава пенсия…

Оценка в IMDb: 7.6

Just Mercy / Милост (2019)

Драматичната история ще проследи първия случай на Стивънсън по делото на Уолтър МакМилан, осъден на смърт за престъпление, което не е извършил.
Оценка в IMDb: 7.5

Виж още, брато:

Кефи ли те?

Много силни илюстрации, посвенени на лекарите, борещи се с коронавируса

Излезе трейлър на играта Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered