in

Учителките са най-търсените в порно сайтовете

Дали заради злоба от тежките изпити и мъченията през годините, или от чист фетиш, брато, но най-търсената дума в сайтовете за възрастни са учителките. Мхм. Още помним как ни пориха нас на дъската, но сега това е друго. Всеки от нас обаче е имал яка даскалка, на която е искал да пръсне дневника от любов.

И според проучването на сайта Май джоб куоут това е така – най-търсени са материалите, в които фигурира комбинацията порно-учителки. Проучването засяга Великобритания, но всички знаем, че това не важи само за Острова. Според въпросния сайт учителките се радват на 14 470 търсения месечно, но статистиката ни кара да мислим, че те са много повече. Втори в своеобразната класация са домашните помощници, които генерират средно 12 670 търсения месечно. На трета позиция, доста очаквано, се класират медсестрите, които палят сексуалното въображение на 9710 британци месечно.

Специалисти обясняват, че и трите професии – на учителките, прислужниците и медсестрите, са много женствени и поради тази причина лесно пораждат неконвенционални симпатии от втори вид сред мачовците. Много търсен жанр в сайтовете за възрастни е и офис-порното, което се радва месечно на около 11 хиляди търсения.

Кефи ли те?

Билет срещу целувка в столичен театър

5 причини да си доволен от факта, че нямаш гадже за Свети Валентин