in

Яко!Яко!

5 причини да си доволен от факта, че нямаш гадже за Свети Валентин

14 февруари чука на вратата, брато. И това е единственото действие с този глагол с твое участие. Тъжно, но не унивай. Тук сме да те вдигнем духом. Нищо не е загубено, нищо не е решено. Може да си сам за Деня на влюбените, но има редица причини, заради които да си доволен от този факт. А и редица неща, които можеш да правиш. И ние сме тези, които ще ти ги изброят, за да може да си в добро настроение и да приемеш живота такъв, какъвто е.

Ще се насладиш на старта на Първа лига

Звучи абсурдно, брато, но е факт – на 14 февруари се подновява сезона в родния футболен елит. А мачът на старта е повече от култов – “Царско село” – “Витоша”. През есента “тигрите” постигнаха единствената си победа срещу този отбор, а мачът бе съпътстван от скандали. След двубоя имаше декларации, обвинения и много екшън. Кой да предвещава това от два отбора, чийто фенове са и родители на играчите. На 14 февруари се запаси с бира, направи си скара и се отпусни пред телевизора. Самата идея, че има футболисти, играещи за “Царско село” е достатъчно тъжен факт, че да те направи малко по-щастлив.

Подкрепи с парите стриптизьорка в нужда

Парите, които щеше да пръснеш за нови чорапи, дезедорант и балон под формата на сърце, все още са в джоба ти. Очевидно няма да ги дадеш за порция пържола с гъбен сос и бутилка вино, така че може да направиш нещо яко с тях. Можеш да направиш добро дело. В този свят има много нуждаещи се от помощ жени. Например – стриптизьорките. На 14 февруари те също ще бъдат тъжни, защото повечето мъже ще бъдат с жените си. Ти обаче можеш да бъдеш големият герой в очите на една от тях. Отиди на стриптийз бар и я накарай да сияе. Поръчай си танц, питие и прати селфи на бившата. Веднъж се живее!

 Нулев стрес

Бачкаш под напрежение, шофираш под напрежение, под напрежение си и когато играе любимият ти отбор. Стига! 14 февруари е денят, който носи повече стрес и от първи работен ден на ново място. Трябва да се изкъпеш, да намериш чисти боксерки, а и здрави чорапи. След това да намериш букет цветя на цена, различна от тази, с която можеш да напълниш резервоара на колата, а отгоре на всичко предварително трябва да си избрал ресторант и да си направил резервация. Стрес, стрес, стрес! Фактът, че нямаш гадже те освобождава от напрежението. Можеш да се излежаваш до късно, да отидеш на работа с усмивка, когато твоите колеги вече са под пара, защото знаят, че трябва да приключат по-рано, за да се подготвят за вечерта. През това време ти си правиш плановете да се напиеш с аверите и да повръщаш в такси на път към… дискотеката. Наслади се на мига, брато – този ден е твой.

 

 Можеш да си отидеш на фитнес

Петък е идеалното време за зала, брато. Тогава всички ще са на среща, а ти ще можеш спокойно да си направиш тренировката за гърди, която си пропуснал в понеделник, защото тогава във фитнеса е било като на Женския пазар през уикенда. Ще имаш възможността да се насладиш на всеки уред, изпълнявайки упражненията бавно. Освен това мацката на рецепцията също ще е там, защото й се пада да работи. Ако е обвързана, ще е много сдухана и можеш да й кажеш някой як виц. Но ако знаеш, че и тя като теб е свободен електрон, това е моментът да атакуваш. Сигурни сме, че по-добра възможност няма да ти се открие.

Пий вино и рисувай

Напоследък голяма популярост набира едно начинание – да рисуваш, докато пиеш вино. Говорим за организирано заниятие, където има много, ама много жени. Малкото мъже, които се решат на подобно действие, ги обявяваме за богове на свалките, освен ако не са с педикюрче. Няма по-добро място за 14 февруари. Всички Цецки там ще са в депресия, а ти си тяхното хапче. Избире най-отчаяната и й разкажи каква красива картина имаш закачена точно над леглото ти. Успех, тигре!

Бонус: 

Чок-чок

Сексаш по-редовно, когато си без гадже. Ако си обвързан чок-чока ти е в кърпа вързан, но го получаваш рядко. Звучи нелогчино, но е така. Ако си волна птичка, можеш да се скъсаш от опрашване. Страшни сравнения правим, знаем, но да се придържаме към темата. Оправдания от сорта на “не съм си обръснала краката”, “сега не ми е до това” и “зайчето ми умря, не съм на кеф” няма да ги чуваш. Късметлия…

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Учителките са най-търсените в порно сайтовете

“Левски” фаворит срещу ЦСКА, според читателите на Brato.bg