in ,

Къде трябваше да се скрие Васил Божков?

Държавата пак си търси едни пари, брато. Нема никво значение как на нас ни изглежда тва, за съжаление все по-трудно намираме положителен герой в публичното пространство. Такива нема, нема и да има занапред.

Тук сме, за да дадем няколко идеи в типично наш стил – къде трябваше да се скрие Васил Божков. Ние сме се крили цял живот, не е имало от какво, разбира се, но просто сме го правили, представяйки си момента, в който имаме достатъчно пари, за да стане лошо. Представяме идеите си напълно безплатно. Има къде да се покриеш, ако те търсят.

В Галиче

Там и керемидите бият, брато. Божков може да иде там, защото местните куки винаги си затварят очите за нередности, така че и да го видят, ще си траят. Проблем на Божков може да е само Ценко Чоков, който не обича да има по-големи баровци от него, но бързо ще си станат авери. Чоков ще научи Божков как да се прави на невинен… и болен, разбира се.  Така затворът ще бъде избегнат, гаранция. Накрая Божков ще стане общински съветник в Бяла Слатина.

В Перник

Никой не би отишъл там, дето не мое да се изкъпе. И никой не би търсил там, дето мое се отровиш от миризми. Не ни е смешно, хитро ни е. Перник е перфектният камуфлаж за Черепа. Там също местното население е агресивно настроено към държава, полиция, политици, така че няма да смеят да барнат.

В Сърбия

Предвидимо. Там е Цветан Василев, вторият най-известен мустак на републиката след Милко Калайджиев. Видяхме един колаж, че с Божков вече са съквартиранти. Не е лошо, бе, има скара, бира, хубави жени, песни… Ние със сто лева бихме избегали у Сърбия, камо ли да имаме милиард.

При Бойко

В България има няколко начина да забогатееш. Първо, може да те създаде държавата. Второ, може да наследиш. Ако тия двете не важат, просто кради. Това са трите начина да натрупаш несметни богатства в родината. В тоя случай ни се струва, че държавата бая е помагала с тва-онова, а сега си търси нещо. Така че най-доброто скривалище е при човека-държава. В Банкя въздухът е чист, помещенията на Бойко са в битов стил, уютно, мирише на гозба, ако един дебел млад мъж не я е изял. Не сме ходили все още при него, виждали сме снимки. Има щанги, камина, голяма холна гарнитура, на която и Пеевски може да се хване. Рай. Там няма да го търсят.

В Дубай

Жега, ад, изкуствен плаж, но скъпи коли, курви и лукс. Ние ако имаме тия пари, отиваме в Дубай да бараме силиконови джуки и други работи. Пеевски уж беше там, уж внасяше сирене и кашкавал, така че ще е яко, щом той го е избрал. Цвети Янева да пее в местните заведения, Доган да инспектира хидропроекти, Ковачки да им гори боклуци под прозорците, а Васил Божков да им организира тотото. Ей, има кво да им дадем на тия с чалмите и чаршафите около кръста.

На езерото в Дружба

Последното ни предложение е у Софията. Софийския Сентръл парк. Тичаш си за здраве, ходиш си за риба, гледка, изгрев, залез. Кой ше дири из панелките некой милиардер? Аре по-сериозно. Блоковете там са на ТЕЦ, избиват зъби, ама ако си среден апартамент, ше каже хазайнът, начи е топъл, а ако има и южно изложение – направо заеби. В Дружба сме живели покрай циганския блок, нема такъв джумбиш. Ние ако имаме толкова пари, вдигаме в средата на езерото къща и се крием там. Аре да ми дойдат с патрулката по вода.

В студиото на Дони

Г-н Божков трябваше да се покрие в студиото на събота вечер с Дони. Сигурни сме, че никой не го гледа, а водещият дори нямаше да го забележи, защото ще е зает да сменя батериите на роботчето. В БНТ напоследък е лудница – едни си отиват, други идват и никой нямаше да забележи присъствието на бизнесмена. Уви, твърде късно се сетихме за този вариант, можеше Божков да спести от роуминг и полет до ОАЕ.

Кефи ли те?

Ал Пачино преследва нацисти в сериал на Amazon

80-годишна баба иска да вдигне сватба с 35-годишен египтянин, сексът бил топ