in

Ал Пачино преследва нацисти в сериал на Amazon

Едно от най-големите спортни събития в САЩ – Super Bowl, наближава, а с него – и появата на редица трейлъри на нови продукции и рекламни спотове на продукти, които ще бъдат излъчени в рекламните му паузи, брато. Един от тях е поредният тийзър на сериала на Amazon – “Hunters”.

С него компанията на Джеф Безос се включва в актуалната напоследък вълна в киното, която използва проявите на нацизма в миналото, за да алармира за крайнодесните движения, които набират скорост в последните години в западния свят.

„Hunters“ следва група ловци на нацисти в Ню Йорк през 1977 г., които са открили, че стотици представители на високите ешелони на националсоциализма живеят сред нас и планират да създадат Четвърти Райх на територията на САЩ. Еклектичните Ловци се отправят на кървава мисия да предотвратят новия план на нацистите за геноцид и да ги изправят пред правосъдието. Ал Пачино влиза в ролята на лидера на Ловците Майър Оферман, а Логан Лърман е Джона Хайделбаум – млад мъж, който, след като баба му е убита от тайнствен натрапник в апартамента им, се впуска да открие извършителя и така попада в мистериозната организация под менторството на Оферман.

Премиерата на Hunters е на 21 февруари по Amazon.

Кефи ли те?

Илън Мъск с ново музикално парче (ВИДЕО)

Къде трябваше да се скрие Васил Божков?