in

80-годишна баба иска да вдигне сватба с 35-годишен египтянин, сексът бил топ

Какво нещо е животът, брато – ти си мислиш, че скоро ще поемеш към райските порти, а вместо това съдбата ти праща нова изпепеляваща любов. Точно това се случи на 80-годишна британка, която живее втора младост. Айрис Джоунс и 35-годишният Мохамед Ахмед Ирбрихам се срещнаха във Фейсбук. Двойка с разлика от 45 години твърди, че имат истински чувства един към друг. Малко след запознанството им в социалната мрежа влюбената възрастна жена отиде при младото си гадже в Египет. След първата страстна нощ британската баба призна, че на другия ден не могла да ходи нормално и се чувства като девица.

Египтянинът на свой ред твърди, че между тях горят истински чувства. Той вярва, че мъж, влюбил се в жена, не мисли за нейната възраст и външен вид. Жителят на Гиза си спомня колко време чака първата среща. Мохамед признава, че не се интересува от външния вид, а от вътрешния свят на възрастна приятелка. Чак и ние не го вярваме.

Айрис пък, безсрамно, разказа с подробности за първата страстна нощ в ефира на британското телевизионно шоу This Morning. В откровено интервю тя разкри, че е доста трудно сексът на тази възраст и те трябва да използват цяла туба с лубрикант.

Сега пенсионерката планира да се върне в Египет, за да се ожени за Мохамед. Тя се разведе с предишния си съпруг преди цели 40 години, когато новото й гадже още не е било родено. Жената има две деца – 54-годишният Стив и 53-годишният Дарън. По-малкият син вярва, че “фараона” има афера с майка му само заради пари и гражданство, но Айрис е убедена – между тях има истинска любов.

Кефи ли те?

Къде трябваше да се скрие Васил Божков?

Памела Андерсън се раздели с мъжа си след 12-дневен брак