in , ,

Краят на „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ с поразителна гала премиера

На 16 декември в El Capitan Theater в Лос Анджелис се състоя грандиозната световна гала премиера на “Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър” – нетърпеливо очакваната кулминация на най-вълнуващата фантастична поредица в историята на киното, белязала живота на няколко поколения зрители и кинотворци, брато. Кулминация, която слага край на емблематичната история на Скайуокър, започнала през далечната 1977 г. с революционния Междузвездни войни: Нова надежда, който промени завинаги облика на филмовата индустрия.

На забележителното празнично събитие присъства творческият екип на филма в лицето на режисьора Дж. Дж. Ейбрамс, продуцента и изпълнителен директор на Lucasfilm Катлийн Кенеди, композиторът на музиката – живата легенда Джон Уилямс, младите звезди Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Джон Бойега и Оскар Айзък, както и ветераните Марк Хамил, Били Дий Уилямс, Антъни Даниелс и Иън Макдърмид. Към тях се присъединиха Кели Мари Тран, Йонас Суотамо и новите попълнения във филма Наоми Аки, Ричард Е. Гранд и Кели Ръсел.

По синия килим преминаха още любимците на феновете Трипио, R2-D2, D-O, Чубака и безчет стормтрупъри, придружени от звезди от ранга на Харисън Форд, Стивън Спилбърг, Джон Фавро, Доминик Монахан, Кевин Смит, Спайк Лий и още много други изтъкнати личности от шоубизнеса.

Сред гостите бяха и най-верните и нетърпеливи фенове на далечната галактика, жадуващи да се докоснат до любимите си герои и първи да споделят финалното им приключение в зрелищния и изключително емоционален край на историята.

“Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър” ни отвежда една година след събитията в Последните джедаи. Рей, Фин, По и последните остатъци от Съпротивата се готвят за решаващо стълкновение със силите на Първия ред и се изправят пред лицето на най-голямото зло, олицетворено от завръщането на император Палпатин. Епичната битка ще се води както в безкрайните простори на галактиката, така и дълбоко в душите на познатите ни герои, всеки от които трябва да надмогне своите вътрешни демони.

Краят на „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ с поразителна гала премиера

“Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър” идва в кината от 20 декември на 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия. Най-нетърпеливите фенове обаче ще могат да се насладят на епичния край на емблематичната сага ден по-рано – на 19 декември, на специални предпремиерни прожекции.

Нека Силата бъде с теб, брато!

А нас можеш да подкрепиш като поръчаш най-забавната книга, превърнала се в мъжка библия

Кефи ли те?

Цецки, които няма да получат подарък за Коледа (Част 2)

Така изглеждат 100 бона под формата на пластични операции (СНИМКИ)