in ,

Цецки, които няма да получат подарък за Коледа

Коледа наближава, брато. Затаили сме дъх в очакване да разберем какво е отредил за нас Добрия Старец. Чувалът му е пълен, а съвсем логично е да вярваме, че нашият подарък е най-голям. Слушали сме през цялата година или поне така си мислим. Вероятно всяко дете размишлява по същия начин, но накрая винаги има някой неприятно изненадан.

А нашите очаквания са, че в графата “разочаровани” ще останат и следващите 5 момичета. През последните 12 месеца те не се показаха в добра светлина пред Дядо Коледа. Кои са те? Чети надолу…

Цеци с клизмата

Дядо Коледа е отвратен от видео уроците на Цеци за клизма с кафе. Въпреки това, той използва кадрите, за да плаши с тях елените, ако закъснеят по график. Според жълтите вестници в Лапландия, Добрия Старец е признал пред джуджетата, че през годините е бил свидетел на много непослушни деца, но родната влогърка е надминала всички очаквания. Все пак от Лапландия ще долети подарък за Цеци – ваучър с намаление за логопед.

В аванс ти издаваме, че еленът Рудолф ходил на психолог, след като изгледал ужасяващото видео. “Ако това правят хората на себе си, какво ли са готови да направят на животните”, питал се той.

Сузанита

Въпреки че е на възраст, която предполага Сузанита още да вярва в съществуването на Дядо Коледа, младата музикантка ще си остане единствено с обладаването от Луцифер и Буда. Подобно на Орхан Мурад, и Дядо Коледа не вижда нищо позитивно в кариерата на Сузи до момента. Според близки до стареца, 14-годишната певица е писала писмо за Коледа с желание да направи дует със Снежанка и незабравимо романтично изживяване с джуджетата. На второто откликнал само Жоро Софкин.

Мегз

Дядо Коледа няма да подари нищо на Мегси, но обеща, че ще опита да я излекува, брато! Не, не така, както си мислиш, не говорим за грехометъра. Мегз е пълна със сополченца в момента. Говори още по-неразбираемо, подсмърча като простинала кобила и мига като магаре в празни ясли. Дядо Коледа обаче ще й забърка някаква отвара, с която малко с малко да я направи по-поносима. Уви, колкото и да е велик белобрадият старец, няма как да й помогне да оправи това, което зъболекарят е объркал.

Лиляна Павлова

 

Една Цецка, която си тежи на мястото. Дядо Коледа знае, че Лилето произлиза от стар комунистически род, но това изобщо не го плаши. Дядо Коледа е обиден от факта, че трябва да плаща почти 100 лева за годишна винетка заради тази прекрасна дама и затова няма да й прави подарък. “100 лева винетка е достатъчен подарък”, отсича Дядо Коледа. Много му друсало, когато шофирал с елените по-бързо, дразнели го и ниските спящи полицаи. Дядо Коледа обаче се зарича, че ще гледа със свито сърце работата на Лили по време на председателството ни на ЕС. От това зависи дали все някога ще й позволи да му седне в скута…

Луна

Дядо Коледа е гледал онова просташко предаване за недоправени и е тотално разочарован от Луна. Не, големите й зъби не са проблем, разбира се, проблем е поведението й. Ако човек не може да контролира емоциите и реакциите си, къде отива? Рудолф също е обиден от факта, че негов братовчед – един кон – е бил възседнат от задните части на певицата, което е в разрез с неговата житейска философия. Не може просто да сядаш на гърба на кон и да очакваш да ти се размине, коментирал сержантът елен на Дядо Коледа.

Освен това Добрия Старец припознал Луна като Гринч, оня дето иска да открадне Коледата на хората, и съвсем се отказал да носи подарък на певицата.

Кефи ли те?

Колко струва на Apple да произведе един iPhone X?

Най-добрите голове през 2017 година (ВИДЕО)