in

Предлагат на самотни туристи в Хавай да прекарат ден с куче от приют

Хавай е райско място, брато. Не сме били, но мечтаем един ден да се разходим боси по плажа, смучейки от сламка алкохолен коктейл в кокос. Бермудите не са задължителни, но и най-абсурдният бански няма да ни спре да се наслаждаваме на момента.

А сега има още една причина да спестяваме за една такава екскурзия. Хавайската организация Kauai Humane Society излезе с идеалното решение за туристите, които се чустват самотни. Те вече могат да вземат куче от приют за разходка през деня.

Това е начин да се даде на четириногите от приюта повече физическа активност сред природата и възможност да се намерят нови собственици. За целта и служителка на организацията облича кучетата в жълта жилетка с надпис: „Приюти ме“, преди да бъдат изведени от потенциалните нови собственици.

Благодарение на тази инициатива много кучета са намерили нов дом, а тези, които все още не са успяли, прекарват повече време сред природата. Според представители на организацията средно четири животинки се прибират от приюта на месец. Изглежда, че някои туристи залагат на доста големи хавайски сувенири, които отгоре на всичко и лаят.

Кефи ли те?

Още правила за вратарите, които да въведе БФС

Обвиниха руснаци, че продали „мач“ на Dota2