in

Още правила за вратарите, които да въведе БФС

Българският футболен съюз отново изуми с решение, брато – забрани на клубовете от новия сезон да използават вратари, които нямат паспорт от страна, членка на Европейския съюз. Решението ще удари най-тежко “Лудогорец” и “Левски”. Родният шампион има двама южноамериканци, но бас държим, че до юни те ще се сдобият с български паспорти. “Сините” пък разполагат с черногореца Милан Миятович, който по стечение на обстоятелствата е титуляр за сметка на Николай Михайлов. Злите езици побързаха да обявят, че решението е именно заради стража на националния отбор. Може, но не вярваме. Боби Михайлов не е такъв, в противен случай щеше да принуди Красимир Балъков да го вземе в националния, въпреки че е пазил само срещу “Спартак” (Варна) за Купата на България. Упс, Бала го направи! Карай, ние имаме още правила, касаещи вратарския пост, които в Бояна трябва да въведат час по-скоро. В името на доброто на българския спорт, разбира се!

Предложенията на Brato.bg:

Само Николай Михайлов има право да играе с ръце от всички вратари в Първа лига! На останалите се позволява спирането на топка само с неудобния крак.

Право да участват в мачовете от вътрешното първенство за столични отбори със “сини” екипи имат само онези, чийто приятелки са бивши или настоящи плеймейтки.

За “Левски” трябва да пазят само вратари, родени на 28 юни 1988 година. В София!

За “Левски” може да пази само вратар, гледал поне веднъж децата на Валери Божинов!

Вратар, чийто баща не е спасил поне две дузпи на Световно първенство, няма право да пази за “Левски”!

Вратари, чийто бащи не слушат Преслава, също няма да получат картотека за сезон 2020/21!

Ако “Левски” привлече страж от държава от Европейския съюз, то незабавно влиза в сила забрана вратари от тази държава да пазят у нас!

Вратар под 100 кг ще има право да играе, но само на един крак в продължение на 90 минути. По време на почивката между полувремената няма право да се прибира в съблекалнята, а се задължава да подскача и да крещи с пълно гърло “чик-чирик”.

Вратарите без роднини във футболния съюз могат да пазят единствено без ръкавици и с намазани с олио ръце!

На Пламен Илиев, Владо Стоянов и Георги Петков се забранява да стоят в наказателното поле на собствения им тим! При допуснати повече от 3 гола за сезон автоматично им се спират повиквателните за националния отбор!

Само Божката Митрев може да е конкурент на Ники Михайлов в национални!

Фалшива деветка може, фалшив алкохол – не!

Нападател от Черна гора може, вратар – не!

Можем и още, но е време за Шампионска лига или казано иначе, истински футбол!

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Познаваш ли Хана? (СНИМКИ)

Предлагат на самотни туристи в Хавай да прекарат ден с куче от приют