in

Обвиниха руснаци, че продали „мач“ на Dota2

Живеем във времена, в които не можеш да вярваш на нищо, брато. Дали “Байрен” наистина би “Тотнъм” със 7:2? Най-вероятно да, но уредените мачове не са нещо ново. Дори в електронните спортове. Преди дни в Русия гръмна скандал за уговорени „мачове“ в играта Dota 2. Отборът United отстъпи на Red Code на старта на сезона, а изходът наведе до сериозни съмнения предвид развитието на играта.

В началото United завладява голяма част от картата и уверено води играта, а в един момент следват серия нелогични грешки, които водят до изненадваща загуба. Още по-любопитно е, че тимът на победителите има изяви предимно на регионално равнище, докато в редиците на United са доста по-добри играчи начело с международната звезда Владислав „Imba4“ Хорольцев. Според анализатора Александър „DkPhobos“ Кучеря поражението е умишлено, а зрителите на турнира установили резки промени в коефициентите на букмейкърите.

„Imba4 нарочно не взимаше участие в отборните сражения и избираше грешните предмети – смята DkPhobos. – Слаб играч дори няма да се сети, че може да провали тима си по този начин. Това беше очевиден саботаж, все едно някой беше заложил голяма сума за загуба на отбора му.“

Кефи ли те?

Предлагат на самотни туристи в Хавай да прекарат ден с куче от приют

Мъж съди Apple, подтикнали го да стане обратен с приложение