Ако твоята Цецка ходи на йога, значи ти изневерява

Ако твоята Цецка ходи на йога, значи ти изневерява

Не ни се газирай, това го казват учените, брато. Резултати в изследване сред 2 000 спортуващи Цецки показват, че жените, които практикуват йога като хоби, изневеряват най-много. Изследването е на британската интернет платформа, предоставяща услуги на семейни, „Illicit Encounters“.

От анкетираните, занимаващи се любителски с какъвто и да е спорт казват, че са имали поне една авантюра. От тях точно 1 168 са отговорили, че ходят на йога, но явно си е на хой.

Освен това 78% от Цецките с това хоби заявяват, че то е подобрило сексуалния им живот, а 52% признават, че са изневерили на партньора си поне веднъж. На второ място в изследването са жените, бягайки от проблемите си чрез тичане в близкия парк или т.н. джогинг. 20% от тях изневеряват на партньора си. Третото място отива при тенисистките, следвани от ходещите на фитнес, плуване, колоездене. Прибиване!

Освен това 12% от анкетираните заявяват, че имат хоби, само за да прекарват по-малко време с партньора си. За 26% хобито е свързано с желание да опитат нещо ново, При 10 % това е повлияно от новия им партньор, а 8% просто искат да отслабнат. Около 6% го разглеждат като нов начин за облекчаване на стреса.

А нас можеш да подкрепиш като поръчаш най-забавната книга, превърнала се в мъжка библия