Бръснарницата, в която ще ти сипят и уиски

Бръснарницата, в която ще ти сипят и уиски

Мъжката брада не е мода, брато, въпреки че в последно време все повече братоци решават да не се бръснат гладко, а да си пуснат по-дълъг косъм. Жените го определят за секси, а според някои изследвания дори е полезна за здравето.

Ако и ти си решил да захвърлиш самобръсначката, няма да сгрешиш, казваме ти го от личен опит. А знаеш, че ние рядко сме те подвеждали през годините. Големият въпрос обаче е какво да правиш, след като веднъж вече си пуснал солидна брада и хората по улиците те спират, за да сложат монета в ръката ти. В такъв момент трябва да вземеш важно решение – време е да посетиш бръснарница.

И тук се намесваме ние със солиден съвет, подкрепен с нужните аргументи. Като хора с опит, винаги ходим за такъв вид услуга при братоците от Head Hunters. Можеш да сметнеш това за платена реклама и сме сигурни, че няма как да те разубедим, но е факт, че веднъж месечно сядаме на стола на тези пичове, за да свалим излишното окосмение от лицето, а и главата. Пак там си говорим с бръснарите на всякакви теми, включително футбол, жени, филми, музика, а много често и за бира.

Това, с което ни спечелиха още при първото ни посещение, бе предложението да ни налеят чаша уиски в един студен дъждовен ден. Разбира се, отклонихме предложението, защото беше 10 сутринта, но пък си оставихме вратичка следващият път да се възползваме. Но пък пак там сме пили и бира в горещ летен ден.

                               

Head Hunters е мястото, където можеш да си направиш прическа, да оформиш бакенбардите си, за да не приличаш на кочияш, а също и да си вземеш необходимата козметика за брада – шампоанчета, сапунчека, олио и всякакви други екстри, които са си важни.

За момента има три такива бръснарници в София – в центъра, в кв. „Лозенец“, а от броени дни и на бул. „Васил Левски“ в непосредствена близост до клуб „Ялта“. Когато ние започнахме да ходим там, имаше само една, сега вече са три, а това говори достатъчно. А резервацията се прави чрез сайта, от който си избираш какъв вид услуга искаш и сам посочваш идеалния за теб ден и час. Модерна работа. И пак там можеш да се запишеш на курс, за да стенеш и ти един като тях. Струва си да отидеш и да пробваш дори и само за преживяването да влезеш в салон за бръснене да си полафиш с някое стабилно брато на фона на качествен як рап…

Още от Head Hunters виж ТУК!