in

Бръснарницата, в която ще ти сипят и уиски

Мъжката брада не е мода, брато, въпреки че в последно време все повече братоци решават да не се бръснат гладко, а да си пуснат по-дълъг косъм. Жените го определят за секси, а според някои изследвания дори е полезна за здравето.

Ако и ти си решил да захвърлиш самобръсначката, няма да сгрешиш, казваме ти го от личен опит. А знаеш, че ние рядко сме те подвеждали през годините. Големият въпрос обаче е какво да правиш, след като веднъж вече си пуснал солидна брада и хората по улиците те спират, за да сложат монета в ръката ти. В такъв момент трябва да вземеш важно решение – време е да посетиш бръснарница.

И тук се намесваме ние със солиден съвет, подкрепен с нужните аргументи. Като хора с опит, винаги ходим за такъв вид услуга при братоците от Head Hunters. Можеш да сметнеш това за платена реклама и сме сигурни, че няма как да те разубедим, но е факт, че веднъж месечно сядаме на стола на тези пичове, за да свалим излишното окосмение от лицето, а и главата. Пак там си говорим с бръснарите на всякакви теми, включително футбол, жени, филми, музика, а много често и за бира.

Това, с което ни спечелиха още при първото ни посещение, бе предложението да ни налеят чаша уиски в един студен дъждовен ден. Разбира се, отклонихме предложението, защото беше 10 сутринта, но пък си оставихме вратичка следващият път да се възползваме. Но пък пак там сме пили и бира в горещ летен ден.

                               

Head Hunters е мястото, където можеш да си направиш прическа, да оформиш бакенбардите си, за да не приличаш на кочияш, а също и да си вземеш необходимата козметика за брада – шампоанчета, сапунчека, олио и всякакви други екстри, които са си важни.

За момента има три такива бръснарници в София – в центъра, в кв. “Лозенец”, а от броени дни и на бул. “Васил Левски” в непосредствена близост до клуб “Ялта”. Когато ние започнахме да ходим там, имаше само една, сега вече са три, а това говори достатъчно. А резервацията се прави чрез сайта, от който си избираш какъв вид услуга искаш и сам посочваш идеалния за теб ден и час. Модерна работа. И пак там можеш да се запишеш на курс, за да стенеш и ти един като тях. Струва си да отидеш и да пробваш дори и само за преживяването да влезеш в салон за бръснене да си полафиш с някое стабилно брато на фона на качествен як рап…

Още от Head Hunters виж ТУК!

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Ако твоята Цецка ходи на йога, значи ти изневерява

Най-безумната Паненка (ВИДЕО)