in , ,

1300 долара за смелчага, който се навие да гледа 13 филма по романи на Стивън Кинг

Компания дава 1300 долара на един смелчага ако изгледа 13 от най-страшните филми по романите на Стивън Кинг преди Хелоуин, брато. Ако не може да избере точно кои, от “Юес Диш”, които са организатори на конкурса, имат предложения.

До момента има над 40 кино адаптации на романи на Стивън Кинг. А от компанията предлагат да се гледат ленти като “Кери”, “Сиянието”, “Децата на царевицата”, “Куджо”, “Гробище за домашни любимци” “То” и “Мъглата”. Ентусиастите могат да избират между оригиналите или последните версии на някои от лентите.

Необичайната работа няма да бъде чак толкова лесна.

“Това не е за хора със слаби сърца”, предупреждават от “Юес Диш”.

Освен това, щастливецът с необичайна професия ще трябва да запише всички пъти, в които е подскочил от страх, да измерва пулса си по време на гледане, както и колко спи – “ако въобще заспите”, поясняват от компанията.

Победителят ще получи всички 13 филма без пари, за да може да ги изгледа на спокойствие, както и фитнес гривна, която ще следи физическото му състояние по време на гледане. От компанията добавят и задължителните пуканки, сладки лакомства и топло одеяло, които гарантират хубав домашен кино маратон.

За жалост, позицията не е отворена за международно участие.

А нас можеш да подкрепиш като поръчаш най-забавната книга, превърнала се в мъжка библия

Кефи ли те?

Яко футбол в събота! Викамe и за националите по волейбол!

„Ферари“ мачка и на виртуалната Формула 1