in

Бивш свиреп командос стана маникюрист

Животът е непредвидим, брато. Никога не се знае какво ще се случи утре или след седмица. Това може да не ти звучи много гениално, но е много вярно. След време ще ни признаеш, че сме били прави.

В Русия местен свиреп командор резко смени професията си. 37-годишният Дмитрий Братчиков от Краснодар премина курсове и стана маникюрист. В миналото руснакът не беше просто военен, а капитан на специалните части и дори служи в Чечения.

Дмитрий признава, че винаги е искал да преодолее гордостта си и да усети какво правят жените в свободното си време, а може би това е тънък трик да си намира Цецки за чок-чок. Напълно очаквано в началото клиентите се страхували от новия маникюрист и дори отказвали да записват часове. Но престрашилите се да седнат на стола срещу Дмитрий разкриват, че тези предрасъдъци бързо изчезнали.

Сега той живее друг живот и признава, че в миналото си е имал далеч по-трудна професия: “Всеки ден ескортирахме военни запаси в Чечения и проверявахме пътя за мини и бомби, преди конвоите да преминат по маршрута. Няколко пъти попадах под обстрел, но никой не пострада. Беше горещ период, понякога работех по 19 часа на ден”, признава сега щастливият мъж.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Фургон за чок-чок в центъра на Санкт Петербург

Пушен свински крак за гушкане, ако си гладен и изморен