in

Мале, мале: Един на всеки пет е готов да откаже секса, стига да не домакинства

Домакинската работа може да съсипе твоята връзка с Цецка, брато. Или обратното, Цецке. Това не е някаква плоска шега, а самата истина. Внимавай, искаме те щастлив и задоволен, а това минава през редица перипети.

В САЩ, например, хората са готови да зарежат пиенето и секса в името на това да не пипат никога повече домакинска работа. Има своята логика, но някак борбата е неравностойна. Допитване по поръчка на компания “Йелп” е обхванало 2000 американци, които е трябвало да отговорят на въпроса как им се отразяват въпросните задачи.

Шокиращо една трета от анкетираните са споделили, че са готови да се откажат от алкохола, ако това означава повече никога да не домакинстват. Една пета от участниците в допитването са заявили, че са склонни завинаги да се откажат от плътските удоволствия в замяна на това да не се занимават с къщна работа.

Проучването разкрива също, че 61 процента от хората не са доволни от начина, по който домакинстват партньорите им и често вършат отново задачите.

Двойките редовно демонстрират несъгласие и по въпроси като най-доброто време за домакинстване, използваните методи и наемането на професионалисти.

Така че добре обсъди това с твоята половинка, за да няма излишно напрежение. Единственото такова трябва да бъде сексуално…

Кефи ли те?

Култово: Фенове нахлуха на мач във Врачанско с манарче и бухалка

Мъж избяга и изостави жена си в гората след среща с мечка