in

Култово: Фенове нахлуха на мач във Врачанско с манарче и бухалка

Националният отбор на България може да е скучен, брато, но не така стоят нещата по родните Окръжни групи. В Перник сме играли и знаем, че там без значение какво се случва, съдията винаги е мишената.

Така обаче е и във Врачанско (защо ле не се учудваме). По време на двубой от местната група “Строител” (Кунино) – “Скала 2015” (Оселна) местни фенове успяха да влязат в медийното пространство. “Konkurent.bg”, който ние четем наравно с “Daily mail” и “Gazzetta dello sport”, съобщи за култова случка.

Фенове на домакините, въоръжени с манарче (б.р. малка брадва) и бухалка навлязоха на терена, но бързо бяха озаптени от шефа на клуба Иван Петков-Муняка и охраната и изведени светкавично. Необяснимата им проява бе свързана с безобидна игрова ситуация, при която състезател на гостите задържа играч на домакините. Реферът Росен Гановски удължи със секунди отсъждане на нарушението, както правят големите съдии, за да даде евентуално авантаж и да не се спира атаката. Когато това не се случи, отсъди нарушението и показа жълт картон на футболиста от Оселна. Точно тогава двамата бабаити влязоха на терена и тръгнаха към състезателя на “Скала 2015”, но бяха спрени на 20 м от футболистите и изведени от терена. След това мачът си продължи нормално.

“Нямаше основания да се прекрати двубоя, здравето на футболистите по никакъв начин не бе застрашено”, коментираха спецове в бранша.

Кефи ли те?

Майк Тайсън: Цял живот се друсам!

Not Safe For Work
Click to view this post

Мале, мале: Един на всеки пет е готов да откаже секса, стига да не домакинства