Майк Тайсън: Цял живот се друсам!

Майк Тайсън: Цял живот се друсам!

Легендарният боксьор Майк Тайсън се радва на голям успех със своята ферма за канабис, брато. Преди време Железния Майк каза, че пуши трева за 40 000 долара на месец, което наистина е трудно за вярване. Баси напушалката!

Сега Майк Тайсън реши да поговори за своя продукт в интервю с „The Schmo“ и пред него споделя, че цял живот се друса и неговата цел е да легализират канабиса в САЩ преди да си е отишъл от този свят:

„Справям се добре. Да, голям съм в бизнеса с канабиса. Един мой приятел, който ми е партньор ми обясни някои неща, които обсъдихме с моя зет и беше безумно да не участвам. Вижте до къде стигнахме в момента. Цял живот се друсам. Да, цял живот го правя. Искам в САЩ да легализират напълно канабиса преди моята смърт. Това просто ще се случи“.

„Енернията е божествена и ние ще го направим чрез Бог. Ние имаме всичко най-добро. При нас са най-добрите растения, почва и вода. Да, имаме организация, с която помагаме на зависимите и бедните. Моята ферма е показател за разпространяването на любовта“.

А нас можеш да ни подкрепиш в Тубата, като се абонираш за нас и гледаш нашите влогове, брато! Мерсаж!