in

Без „Ювентус” на футболния симулатор „FIFA 20”

Италианският шампион “Ювентус” няма да бъде част от новата версия на играта “FIFA 20”, брато. Истински удар понесе най-големият футболен симулатор, след като конкурентът є “PES” подписа договор със “Старата госпожа”. Благодарение на него, играта, собственост на компанията “Konami”, придоби ексклузивното право върху клуба.

Това означава, че играта “FIFA 20” няма да може да ползва името на тима, визията на стадиона, както и логото, включително с екипите на “черно-белите”. Toва доведе до спад в акциите на собственика “ЕА Sports” с близо 3.28%, което прави около 734 милиона евро загуба.

Все пак феновете на “FIFA” ще могат да играят с Кристиано Роналдо и компания, тъй като играчите имат самостоятелни договори. “Ювентус” обаче ще се казва “Piemonte Calcio”. Това е името на регион в Италия, в който се намира клубът. Тимът ще е с друга емблема и екипи.

“Всеки от футболистите бе сканиран със специална 3D технология, за да бъде пресъздаден максимално реално в играта”, похвалиха се от “Ювентус” след подписвания договор.

Италианският шампион е вторият голям клуб, който се ангажира с “Konami” този месец. В началото на юли това стори и “Манчестър Юнайтед”.

За да минимизира загубите “ЕА Sports” пусна трейлър на геймплея на “FIFA 20”.

А нас можеш да ни подкрепиш в Тубата, като се абонираш за нас и гледаш нашите влогове, брато! Мерсаж!

Кефи ли те?

Излезе пълният трейлър на „То: Част втора”

Феновете на по*ното скоро ще могат да докосват актрисите