in

Феновете на по*ното скоро ще могат да докосват актрисите

Имаме добра новина, брато – скоро ще можеш да цомбиш актрисите във филмите за възрасни. Разбира се, че има уловка, но все пак първо се зарадвай. Говорим за VR (Виртуална реалност). Новото потапящо преживяване, станало възможно благодарение на скорошно южнокорейско изобретение, гарантира един изцяло нов свят на усещания за палавниците, които шляпат маймунката с помощта на ВР, за да изпълнят сексуалните си фантазии.

Революционна AI ръкавица ще се появи на пазара в следващите няколко години, се казва в доклад на The London Economic. Силиконовото устройство работи с натиск на сензорите на пръстите, които позволяват на потребителите да имат реалистични физически усещания, докато опипват предмети, или хора, например.

Сензорите, включени в гуменото приспособление, реагират дори на малки движения в пръстите, когато те достигат до обект, дори виртуален, след което произвеждат и предават съответното усещане.

Джаджата може да ни отведе в нова ера за игралната и по*но индустрия, тъй като потребителите ще могат да си взаимодействат по напълно реалистичен начин със сексуален партньор, според доклада. Така че да се готвят Бони Рутен, Джанис Грифит и Дейзи Мери – скоро ще ги пляскаме по дупето.

Кефи ли те?

Без „Ювентус” на футболния симулатор „FIFA 20”

Когато кучето изяде всичко в стаята (ВИДЕО)