in , ,

Тази седмица избухваме на якa музика с twerk танци, комерсиално парти и рап с IMERA

И тази седмица сме ти спретнали яка програма за приятни емоции с приятелите, брато. Имаме предложение за три дни, в които да разпуснете с кеф. Каним те на рап парти с IMERA, twerk с яка Цецка и съботно избухване с комерсиална музика.

А сега, подробностите…

Най-важният ден от седмицата, петък, можеш да си го запазиш от сега. На 21 юни машината Dj Mario ще ти даде най-доброто от хип-хоп, R&B и поп музиката, а twerk ще има от яката Divali’a D, която може да те хипнотизира с танците си. Тя ще ти покаже отново защо е една от най-добрите в страната! Незабравяй, че домакин е Грамофон, брато.

Ден по-късно можеш да продължиш с избухването, защото те очаква съботно комерсиално парти, което събира всички стилове музика и голяма част от най-свежите и позитивните нощни птици! Resident DJ LIGHT ще е зад пулта в клуб “Грамофон” и ще осигурява страхотни емоции, за да усетиш непринудената и свободна атмосфера в клуба, в който най-обичаме да щуреем.

А примамливо е предложението и за четвъртък, брато. На 20 юни традиционните свободни четвъртъци #FreestyleThursdays ще продължат с дебюта в “Грамофон” на IMERA. Той ще представи купища самостоятелни тракове и колаборации!

Разбира се, няма как да мине без 5 o’clock неща и изненади, а зад пулта ще се настани Unkle Billy! На място ще можеш да се сдобиеш с албума на IMERA x Bunta – “Динозаври Кадилаци”, албума на Bunta – “JUNKYART” и лимитирана серия стикери.

И не на последно място – обновената градина на “Грамофон” бачка петък и събота от 19:00 часа. Каним те на groovy, jazzy & funky неангажираща атмосфера, прохлада, много коктейли, ледена наливна бира и приятелска обстановка, брато. Вход свободен, разбира се.

Кефи ли те?

Психото Юрген Клоп

“Резиденция баба” – търсят се 20 младежи да живеят и помагат 3 седмици на възрастни