in

2 млн. нови последователи за нахлулата на финала Кинси (СНИМКИ)

Голям удар направи Ливърпул в Шампионската лига, брато. Това го видяха всички. Не по-малък успех обаче записа и Кинси Волански – мацката, която нахлу на терена през първата част.

Блондинката успя да пробие охраната, за да стигне чак до центъра на игрището на стадион “Уанда Метрополитано” в Мадрид. Оказа се обаче, че с това си действие, сексапилната Цецка е успяла да удари кьоравото, както се казва.

Кинси имаше само 10 000 последователи в Инстаграм, преди да реши да се покаже по бански, с Vitaly Uncensored – името на сайта, който е собственост на гаджето ѝ Виталий Здоровецкий. Само за 12 часа мацката събра над 2 млн. фенове в социалната мрежа.

Освен това тя удари голяма реклама на марката без да се налага да плаща за нея. А бърза справка показва, че това е спестило на половинката й близо 4 млн. долара, колкото се котира рекламата по телевизията за финала на Шампионската лига.

Най-тъпото е, че чичо Фил от Brato.bg беше на мача, но така и не се сети на нещо подобно. Сега сайтът ни можеше да се радва на популярност, а той да има милиони обожателки от цял свят. Цъ, цъ…

Кефи ли те?

Голяма сензация в бокса: Мексиканец свали Антъни Джошуа от трона (ВИДЕО)

Наш авер се нуждае от едно рамо, снимката му е в топ 3 на Балканите