in

Голяма сензация в бокса: Мексиканец свали Антъни Джошуа от трона (ВИДЕО)

Тежката категория в бокса има своя нов крал, брато. От тази сутрин най търсеното име в Гугъл е това на Анди Руис. Мексиканецът с тяло на всичко друго, но не и спортист, направи една от най-големите сензации в този спорт, побеждавайки Антъни Джошуа с технически нокаут в 7-и рунд в легендарната зала “Медисън скуер Гардън” в Ню Йорк.

С този успех Руис си осигури цели четири титлите в тежка категория – тази на Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO), Международната боксова организация (IBO) и Международната боксова федерация (IBF).

Освен това 29-годишният боксьор е първият мексиканец, станал №1 в тази категория. След мача загубилият Джошуа показа рядко срещан феърплей и мъжество.

“Това е твоята вечер, поздравления, шампионе!”, написа великобританецът в своите профили в социалните мрежи. Самият Джошуа бе пратен цели четири пъти в нокдаун по време на двубоя от своя опонент.

Вече е ясно и че ще има ответен мач, който ще се състои във Великобритания. Това разкри мениджърът на Джошуа Еди Хърн.

“Реваншът ще е във Великобритания през ноември или декември. Ще видим какво друго предстои за Ей Джей. Това ще е голям реванш, но Руис го заслужава.”

Кефи ли те?

ВИДЕО: Резервата Рейес, който сам направи Реал шампион в последния кръг

Not Safe For Work
Click to view this post

2 млн. нови последователи за нахлулата на финала Кинси (СНИМКИ)