in

Сервитьор обърка поръчката и почерпи клиент с вино за 10 бона

Животът е непредвидим, брато – никога не знаеш какво те чака зад ъгъла или дори на другата маса. В Англия клиенти изживяха едно от най-сладките си прекарвания на заведение, след като сервитьорът обърка поръчката.

Компания в ресторант “Хоуксмур” пи вино за 4500 вино, което си е 10 000 лева, както и да го гледаш. Въпросните пичове поръчали Шато Пишон Лонгвил контес дьо Лаланд“ (260 лири), но келнерът им донесъл „Шато Льо Пен Помрол“ от 2001 г.

От заведението в Манчестър написаха в Туитър, че се надяват клиентите да са прекарали добре, след като са пили далеч по-изискано вино. Говорител на ресторанта обясни грешката с многото клиенти във въпросната вечер. Човек от персонала просто взел в бързината друга бутилка.

Управата е казала на служителя да не се отчайва, както и че може да се случи такава грешка. Объркването предизвика порой от реакции в Туитър, като мнозина поискаха да им бъде запазена маса, обслужвана от същия сервитьор. А това доказва, че не винаги грешките са в ощърб на клиентите, брато.

А нас можеш да ни подкрепиш в Тубата, като се абонираш за нас и гледаш нашите влогове, брато! Мерсаж!

Кефи ли те?

Пристрастяването към секса и гейминга е болест

Хиляди няма да работят, за да гледат финала на “Игра на тронове”