Тото битката на Братоците: Три прогнози от Ла Лига (седмица 34)

Тото битката на Братоците: Три прогнози от Ла Лига (седмица 34)

Големи гафове сътворихме по Великден, брато – 3 от 3 в прогнозите ни, но не от верните. Сега ще се опитаме да измием срама в нашата рубрика „Тото битката на Братоците“, в която се съревноваваме помежду си, а условието е едно – коефициентът да е минимум 1.8.

Фил
(15/33)

Реал М – Виляреал

Гостите се борят за спасение, а домакините са разграден двор. Трудно е да се предположи кога Реал може да бие с разлика или да допусне звучна издънка. И двата варианта са възможни в последните месеци.

Прогноза: Гол/Гол и над 2,5 гола
Коефициент: 1.80

Валдес
(16/33)

Валядолид – Атлетик Билбао

Домакините продължават да се борят за своето място в Ла Лига, но последните мачове на тима са позитивни – една загуба в пет срещи. На свой ред баските се представят колебливо като гост в последните кръгове. Звучим объркващо, но това само ни убеждава да го заложим на хикс.

Прогноза: Хикс
Коефициент: 3.10

Макс
(10/33)

Уеска – Валенсия

Тия първите със странното име са последни и не виждаме кво ше направят, за да останат в Ла Лига. Нема начин. На село, батко. Елате си в „А“ окръжна у Враца, батко. Валенсия пък се бори и има шансове за топ 4 и класиране в Шампионска лига. Пълни пичове. Дани Парехо ше ги зашие.

Коефициент: 2.05
Прогноза: 2