in , ,

Стани плячка на хорър трилъра на Александър Ажа и Сам Рейми

Ако бурята не ви убие, те ще го направят.

Този юли легендарният майстор на жанра Сам Рейми (“Злите мъртви”, “Спайдър-мен”) в ролята си на продуцент и режисьорът Александър Ажа (“Високо напрежение”, “Очи на скалите”, “Огледала”, “Рога”), част от „новата френска екстремност“ в киното, обединяват сили в напрегнатия хорър трилър “Плячка”, брато. Във филма героите ще трябва да се борят за оцеляване в сблъсък на живот и смърт не само с развилнели се природни стихии, но и с едни от най-страховитите хищници на Земята – алигаторите.

Когато масивен ураган удря родния ѝ град във Флорида, Хейли (Кая Скоделарио, “Карибски пирати: Отмъщението на Салазар”) пренебрегва заповедите за евакуация, за да открие изчезналия си баща (Бари Пепър, “Спасяването на редник Райън”). Намирайки го тежко ранен в мазето на фамилната им къща, двамата се оказват в капана на бързо настъпващата приливна вълна на голямо наводнение. Докато времето им да избягат от засилващата се буря изтича, Хейли и баща ѝ откриват, че покачващото се ниво на водата не е най-смъртоносната заплаха, която ги грози.

“Плячка” е по сценарий на Майкъл Расмусен и Шон Расмусен, режисьор е Александър Ажа. Продуценти са Сам Рейми, Крейг Флорес (“300”) и Александър Ажа.

Ставаш “Плячка” в кината от 12 юли.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Майка на две деца се гордее с най-дългите крака в света (СНИМКИ)

Тото битката на Братоците: Три прогнози от Ла Лига (седмица 34)