in

“Промо кодът за 60% CECO бил вече използван” и още от социалните мрежи за “Апартамент гейт”

Кой каза, че социалните мрежи само ти губят времето, брато? Кой? Ето например в неделя настроението ни бе добро, след като колеги в офиса ни подсказаха да прочетем любопитните коментари под последните статуси на “Артекс Инжинеринг” във фейсбук. След като допихме кафето си решихме да послушаме този съвет и честно казано не съжаляваме. Българинът е доказал, че е особено изобретателен, когато става въпрос за подобна мисия. И се чудим как рекламите по телевизията са толкова тъпи, когато сме сигурни, че всеки средностатистически гражданин ще успее да измисли далеч по-креативни сентенции. Ето какво подбрахме по темата “Апартамент гейт”. Ние страна не вземаме, само пишем коментар “следя” и четем със семки в ръка.

Есе! Кога мога да си взема ключовете от апартамента.
Тодоррок Викинга

Смятате ли да навлезете скоро и в автомобилния бизнес? Имам старо ТИКО за замяна. Салонът е луксозен.
Асен Генов

Има ли от евтините ве?Вчера писах лично и никакъв отговор ебати обслужването
Dimitar Petkov

Само лаете и ниШто не разбирате…г-н Цветанов е заменил два перфектни вътрешни апартамента, добре отопляеми и на хубави етажи…. а този новия е супер гаден, наистина се е прецакал! Последен етаж – духа от всякъде, няма отопляване това жилище и най-лошото, ако се прецака ВИП асансьора, човека не може да се прибере в къщи… за това и цената му е такава, кой ще си купи такъв апартамент? …последен етаж, целия У тераса и достъп, само с ВИП асансьор!!
Mihail Paskalev

Разменям панелка в Младост и тухла на Попа за апартамент от ваще. Не държа на личен асансьор, само едно паркомясто да има, ако може и да не съм съсед с никой от ГРОБ, че ми повдига от тях. Обзавеждането не е лукс, ама ще покрие до към 700 ойро на квадрат. Мога да доплатя с една Шкода Октавия.
Denislav Detelinov Kandev

Здравейте, валидни ли са условията (10% над себестойност) и за симпатизанти на други политически партии?
Viktor Prodanov

В Пловдив нещо ще пускате ли на промоция? Ваучери за храна приемате ли?!?
Цонко Петров

Само да попитам, че ми е притеснено.Тия дето са купили апартаменти в същата сграда с Цветанов за 2500+ евро на квадрат, дали няма да го набият или пък да му спукат гумите на колата.Като знам какви простаци има!
Galin Kunev

промо кодът за 60% CECO бил вече използван, може ли друг 🤨
Stoil Rusev

“Ке се появи една строителна компания коя ке а реализирува направата на апартаменти со вътрешна енергия. Он, кой я рекогнайзне таа вътрешна енергия, он ке оправи България!”, Ванга
Pe T Ar

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Тя събира средства за музей на вагината

Жени не преминаха паспортния контрол след пластична хирургия