Жени не преминаха паспортния контрол след пластична хирургия

Жени не преминаха паспортния контрол след пластична хирургия

Проблемите на съвременното общество нямат нищо общо с тези през 20-ти век, брато. Съдим основно по новинарския поток и сме сигурни, че не сме в грешка.  Три китайски жени бяха задържани на летище в Южна Корея поради факта, че подутите им и превързани след пластична операция лица не изглеждаха като от снимките в паспортите. Упси!

Южнокорейските клиники по пластична хирургия са известни като един от най-добрите в света и именно това спечели въпросните жени да посетят страната. Много други техни съмишленички от Азия правят същото, а това създава проблеми на персоналът на летището.

Местните клиники са помислили по проблема и вече предлагат на чуждестранните клиенти „сертификати за пластична хирургия“, които помагат при преминаването на паспортния контрол. Тези удостоверения посочват номера на паспорта на пациента, продължителността на престоя, името и местоположението на болницата.

Но в случая това не спомогна на китайките, които дойдоха на летището във вид, който предполага, че са били в пернишка дискотека с фланелки на „Левски“.