in

Тя събира средства за музей на вагината

Музеите винаги са ни били някак скучни и стерилни, брато. Подбрани са само изтънчени предмети и картини, а ти си задължен да пазиш тишина и да разбираш за какво иде реч. Не продават и бира. Мъката е голяма. Но може би всичко опира до експонатите.

Сега британката Флорънс Шектър реши, че е време да се създаде един по-различен музей. Тя поде инициатива  за набиране средства, с които да бъде изграден първият Музей на вагината. Новината четем в . “Метро”. Въпросната Цецка си е поставила за цел да се събере сумата от 300 хиляди британски лири за реализирането на проекта. Неговата цел е да бъдат премахнати суеверията и предразсъдъците, свързани с женските гениталии. Мхм…

“Крайно време е да си отворим очите за проблемите на вагината”, признава Флорънс. – Ако щете само поради факта, че 65 процента от британките на възраст между 18 и 25 години изпитват трудност дори да произнесат думата вагина или вулва!”.

Госпожа Шектър изтъква и още един аргумент в полза на изграждането на новия музей. “Над десет процента от 16-35 годишните британки изпитват трудност да споделят свои интимни проблеми с общопрактикуващите си лекари, а една трета от тях не отиват на доктор от неудобство!”

Музеят е планиран да се помещава в квартал Камдън в Лондон и ще разполага с тематична изложбена площ и зали за дискусии и семинари. Ще бъдат показани и произведенията на Шийла На Гигс, която специализира в изработването на вагинални дърворезби. Супер!

Кефи ли те?

ВИДЕО: Гледай целия мач на Кобрата тук, стана епична битка с много кръв

“Промо кодът за 60% CECO бил вече използван” и още от социалните мрежи за “Апартамент гейт”