in

Нестандартен подарък за Св. Валентин – хлебарки с имена на бивши гаджета

Зоологическа градина в щата Тексас ще отбележи Деня на влюбените, като кани посетителите да нарекат хлебарки с имената на бившите си любими.

В подготвяното събитие пазителите в зоопарка “Ел Пасо” ще нахранят с насекомите гладни сурикати. Те ще разположат имената на бившите партньори около залата на сурикатите и ще ги публикуват в социалните медии, съобщава Би Би Си, цитирани от БГНЕС, а вече цитирани и от Брато.бг.

ВИЖ ОЩЕ: АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ КАНАЛ В ЮТУБ,
ТАМ ЩЕ ТИ ДАДЕМ СЪВЕТИ КВО ДА ПРАВИШ НА ПРАЗНИКА

Сара Борего, организатор на събитието, заяви, че това е “забавен и различен” начин да се отпразнува Деня на Свети Валентин. “Всички ние имаме “бивши”, които все още не сме преодолели и това е чудесен начин да накараш потърпевшите да се освободят поне малко от разочарованието и да се почувстват отмъстени”, казва тя.

Събитието ще бъде предавано живо във Фейсбук и на сайта на зоологическата градина. След като информацията за събитието беше публикувана във Фейсбук в понеделник, имената на 1 500 бивши партньори веднага бяха изпратени в зоологическата градина, като най-много са дошли от Германия и Австралия.

В зоологическата градина и социалните медии ще бъдат изложени само първите имена или инициали на бившите любовници. Тя съобщи, че с хлебарките ще бъдат нахранени както маймуни, така и сурикати. “Хлебарките са като празник за сурикатите”, споделя тя. Животните ще получават само по една хлебарка, тъй като насекомите са “еквивалентни на бисквитите” за хората.

Колко струва? Срещу около 2 долара получаш за спомен сертификат на хлебарка, кръстена на бившия им любим или любима. Дано немаш бивш любим, брато.

“Желанието за отмъщение е толкова голямо, че имаме дори хора, които са готови да направят дарение от 500 паунда, ако бъде заснет някой, стъпчващ хлебарка с изпратеното от тях име”, казват организаторите.

Източник

Кефи ли те?

“Спрете наркотиците” и още от 359 Hip Hop Awards

Гадно! Английски футболни фенове се подиграха със смъртта на Емилиано Сала (ВИДЕО)