in ,

Гадно! Английски футболни фенове се подиграха със смъртта на Емилиано Сала (ВИДЕО)

Трагичната гибел на аржентинския нападател Емилиано Сала трогна целия футболен свят, но се намериха и хора, които да иронизират случилото се с 28-годишния голмайстор. По време на мача между Саутхамптън и Кардиф Сити вчера двама привърженици на “светците” подигравателно имитираха с жестове самолет, който се разбива. Видеото бързо обиколи интернет, а полицията не се бави и задържа двамата мъже.

“Подобно поведение няма място на нашия стадион и няма да бъде толерирано”, написаха в официално изявление от Саутхамптън.

От клуба потвърдиха, че въпросните фенове са били идентифицирани и арестувани. Те най-вероятно ще бъдат лишени от възможността да посещават повече “Сейнт Мери”.

Преди мача футболистите на двата отбора почетоха с едноминутно мълчание паметта на Сала, а Кардиф стигна до драматична победа с 2:1 след гол в добавеното време на резервата Кенет Зохоре.

“Искахме да победим заради Емилиано и съм горд, че момчетата го направиха”, коментира след успеха мениджърът на “сините птици” Нийл Уорнък.

Както е известно, самолетът с преминалия от Нант в Кардиф Сити футболист изчезна в района на Ламанша, а преди няколко дни останките от самолета бяха намерени и тялото на аржентинеца бе идентифицирано, пише Спортал.

ВИЖ ОЩЕ: ПОСЛЕДВАЙ НАШИЯ КАНАЛ В ЮТУБ

Кефи ли те?

Нестандартен подарък за Св. Валентин – хлебарки с имена на бивши гаджета

ВИДЕО: Боксова легенда с мачове срещу Мохамед Али живее като клошар в България