in

Месар отвори хотел, в който наденичките са на почит (СНИМКИ)

Ако се чудиш какво се случва, когато един месар реши да отвори хотел, брато, то крайният резултат е Boebel “Bratwurst Bed and Breakfast”. Още повече ако е огромен фен на наденичките. И тук няма да те изненадаме, ако разкрием, че става въпрос за Германия.

Хотелът се намира в Бавария, а срещу 115 евро ще си осигуриш нощ в музея на вурстовете. Дори и сладоледът там е с вкус на наденица, няма шега. Възглавниците, ключодържателите, дори стенатие – всички те напомнят за въпросния месен продукт.

А въпросният Собственик на хотела, Клаус Бьобел, не скрива амбицията си да накара клиентите си да се влюбят в наденичките. На разположение са седем стаи, като в цената на нощувката е включена и богата закуска с братвурст. На тръгване клиентите могат да се снабдят с колбаси, собствено производство на хотела. Прибиваващите в помещението пък имат опция да се запишат на готварки курс, където да научат как се прави… ти сам предположи. Оставяме те и отиваме да хвърлим две наденички на скарата, че лигите ни потекоха. Бирата? Тя е задължителна!

Кефи ли те?

Тото битката на Братоците: Смело и безотговорно (Седмица 21)

Три филмови предложения, перфектни за неделя вечер