in

Тото битката на Братоците: Смело и безотговорно (Седмица 21)

Изминаха 20 седмици, откакто стартирахме тази рубрика, брато, и все още не сме се отказали. Това е най-дългата ни връзка, ако трябва да бъдем честни. Шегуваме се, време е за футболни прогнози. #FootballChallengeBrato, както е модерно сега.

Тримата автори в сайта се съревноваваме един с друг за най-прецизни познания в хазарта, а изискването е коефициентът да е минимум 1.8, за да няма тарикатлъци.

Филипао
(13/20) Познати/прогнози

Лацио – Ювентус

Очакванията са за як мач, брато. Истината е, че в Италия нивото не е чак толкова високо, а Юве са с класи над останалите. В Рим ще видят голям зори.

Прогноза: Гол/Гол и над 2,5 гола
Коефициент: 2.05

Валдес
(12/20) Познати/прогнози

Милан – Наполи

Серия А е в разгара си. На “Сан Сиро” вече го няма Гонсало Игуаин, но сега там е Кшиштоф Пиатек. “Росонерите” се представят на приливи и отливи под ръководството на Дженаро Гатузо. На свой ред “Наполи” е все така солиден и постоянен, но дори и с Карло Анчелоти, на “Сан Паоло” не могат да се мерят с “Ювентус”. Сега татко Карло се завръща в Милано, където продължение на 8 години бе начело на “росонерите”. Двубоят е троен, но не пречи да рискуваме.

Прогноза: Гол/гол и равенство
Коефициент: 4.5

Макс
(4/20) Познати/прогнози

Еспаньол – Реал Мадрид

Напоследък нямам изпусната прогноза и категорично водя на колегите от сайта. Затова мога да съм категоричен отново. Домакините ще паднат, така ми се дава отгоре. Не само ше паднат домакините, а гостите ще победят. Господ обича смелите! Затова ипотекирай нивите на дедо си и можеш почти да утроиш парите. После си купи едно беемве с изтъркани гуми и джиткай по Студентски град в търсене на твоята кобилка.

Прогноза: 2 и над 2.5 гола
Коефициент: 2.6

Кефи ли те?

Да те купят за 1 евро и 4 г. по-късно да заиграеш в Барселона

Месар отвори хотел, в който наденичките са на почит (СНИМКИ)