in , ,

Момче съди родителите си, защото го кръстили Гейлорд

17-годишно момче от Мисури е започнало гражданско дело срещу своите родителите, защото го кръстили Гейлорд, брато. Поне това твърди едно американско издание. Тийнейджърът иска 250 хиляди долара обещетение. Ако беше в България, вече да е бил бит, изнасилен и пратен на занималня, но действието се развива в САЩ, а там са извратени.

Виж и това, брато: Мъж с мозък на жена направи 5 катастрофи за две седмици

Гейлорд Уилямс от Кирксвил, Мисури, съди родителите си Дейв и Карол Уилямс за “умишлено правене на живота му нещастен”, като му дават “остаряло и “предубедено име”. Пред съда в окръг Адиър, тийнейджърът заяви, че е нежелано дете и заради това е кръстен така.

“Няколко пъти ми казаха, че съм заченат случайно и съм разрушил животът им – каза Гейлорд, но не Факърс, като в популярния филм с Робърт де Ниро. – Когато беше пиян, баща ми дори призна, че са ме кръстили така, за да ми го върнат. Животът ми е нещастен! Не мога да търпя повече подигравки и искам да сменя името си веднага. В противен случай трябва да чакам още година, за да го сменя без съгласието на родителите си”.

Родителите на Гейлорд отрекоха всички обвинения, но същинската процедура по процеса ще започнат едва през октомври.

Кефи ли те?

Airbnb плаща, за да живееш в Италия три месеца

Защо диабетиците не правят анален сeкс?