in

Eто как да разбереш дали жена ти кръшка

Тия учените най-накрая да свършат една читава работа, брато. Обикновено се занимават с глупости, от които малцина се интересуват. Този път е различно, а това може да се окаже решаващо за много връзки по света и у нас.

Умните глави от Оксфордския университет изясниха, че има пряка зависимост между склонността за изневяра при жените и дължината на пръстите им. Чети внимателно, след това отиди при Цецка с тази статия. При дамите, изкушени да опитат нещо различно, показалецът на лявата ръка е значително по-дълъг от безименния.

И това си има своето обяснение. По време на въпросното проучване са изследвани и хормоналните особености на организма на участничките. Благодарение на това, че съотношението в дължината на пръстите отразява нивата на женските полови хормони, естрогените, нашите хора доказали тезата си.

Именно естрогените отговарят за “женствеността” на дамите – комплексен набор от психологически особености, присъщи за представителките на нежния пол. При импулсивните жени, демонстративно показващи незадоволеността от отношенията си с партньора, хормоналните показатели достигали до максимални стойности. Изследователите допускат, че при подобни проучвания могат да бъдат допускани и грешки. Това се обуславя от факта, че към изневяра били склонни и жени с ниски нива на естрогтена. Ти обаче имай едно на ум, без значение какви са пръстите на твоята жена, защото тази статия е доказателство, че жените са сложни създания, които трудно могат да бъдат разбрани.

Кефи ли те?

8 неща, които да направиш на 8 декември

СНИМКИ: Планината от “Игра на тронове” и неговата малка Цецка