in

Иранският Хълк, който твърди, че не е взимал анаболи (СНИМКИ)

Саджад Гариби е известен като “иранският Хълк”, брато. Дори няма смисъл да ти обясняваме откъде идва прякорът му, снимките са показателни. Той стана известен със своята зашеметяваща физика преди време. А спортистът твърди, че дължи фигурата си на тежките тренировки, дисциплина и хранителен режим, а също и на генетика. Пак по негови думи не е докосвал допинг, анаболи, стероиди и фотошоп програми.

27-годишният гигант има мускули с невероятни обеми и не по-малко впечатляваща сила. С ръст от 188 см и 180 килограма, повечето от които са мускулна маса, той е способен да всее респект в най-суровата зала в Бургаско.

Трябва да се отбележи, че съдейки по снимките на Гариби, животът му не се радва на голямо разнообразие. Саджад тренира много и постоянно яде, за да поддържа фигура. А в менюто му най-често могат да бъдат забелязани плодове, риба, пиле и мляко.

В детството си е иранецът е съвсем обикновен дете, но благодарение на усилените занимания в залата и добрата генетика, той се превъръща в машина и днес може да вдигне 180 кг. В Инстаграм профила на състезателя има много снимки и видеоклипове от тренировки и състезания, за да мотивира и останалите.

А през 2016 г. той влиза да служи в армията, попадайки в една от иранските пехотни части, за да даде своя дълг на родина. Гигантът дори се е борил с ИСИС в Сирия, доказвайки, че мускулите му не са само, за да прикрият страховете му. Другото, което обича да прави Саджад, е да посещава детски болници, за да подкрепя малчуганите и да им вдъхва увереност и кураж.

Кефи ли те?

Да живееш на най-гадната заледена улица (ВИДЕО)

Отбор обяви свой играч за мъртъв, а той е жив и здрав