Учените: Голям бицепс=малък пенис

Учените: Голям бицепс=малък пенис

Учените от от Американския университет в Централна Флорида си търсят боя, брато. Те решиха да се заемат с изследване, което няма да се хареса на трениращите фитнес мъже. А проучването цели да докаже, че времето във фитнеса се отразява на размена на половия орган.

Според екип от Медицинския факултет размерът на бицепса е обратно пропорционален на този на пениса.  Тяхната теория е, че големите и системни физически натоварвания намаляват притока на кръв в мъжкото достойнство, което в перспектива се отразява отрицателно на размера, а за това допинг няма, баце.

Пак според учените, при загуба на всеки пет килограма излишно тегло се губят от 1 до 3 сантиметра дължина на „малкия приятел“. И колкото по суров е фитнес режимът, толкова по-малък в крайна сметка се оказва пенисът на трениращия. Но редовните упражнения имат и своя положителна страна, въпреки загубата на сантиметри. Фитнесът укрепва сърдечносъдовата система и позволява на мъжете да достигат по-бързо до ерекция. Въпреки всичко, боят на учените им е в кърпа вързан. Особено ако изложат тази своя теза в зала в Перник или Бургас.