in ,

Дишай тамян срещу махмурлук

Цял живот сме си блъскали главата за най-добрия лек срещу махмурлук, брато. Пробвали сме редица изпитани и не чак толкова изпитани методи. Някои работят, но резултатите са незадоволителни, други пък са твърде прехвалени и не важат.

Но един човек, достоен за уважение, посвети 10 години от живота си, за да зарадва човечеството. Въпросният пич е от Канада, а името му е твърде сложно, за да го запомним. Това не е чак толкова важно. Той даде всичко от себе си, пи, събужда се с главоболие, после пак пи, после пак имаше махмурлук, и всичко това в името на науката.

И след 120 месеца на всеотдайна работа Шонеси Бишоп, ето произнесохме го, установи, че лек за препиването има и той се крие в… тамяна. Не търкай невярващо очи, това е самата истина, според него поне.

Става въпрос за Frankincense, ароматна смола, която обикновено се използва в тамяна и парфюмите. Известно е, че има противовъзпалителни свойства и се използва и като етерично масло за облекчаване на стрес и безпокойство. Затова и не трябва да те изненадва, че работи върху облекчаването на махмурлука.

Важно уточнение, е че не трябва да го пиеш, брато. Знаем се, и предполагаме, че и това би надигнал на екс, но недей – поглъщането може да има токсични ефекти върху тялото ти, което и без това агонизира. Вместо това го вдишвай. Можеш да го намериш под формата на капки, а можеш просто да отидеш на църква и по време на литоргията да се позиционираш по-близо до попа.

Кефи ли те?

Изродщина! 50 хиляди посетиха тренировка на “Бока Хуниорс”

ВИДЕО: Пич използва истинско бетонно блокче в нагласен кеч мач, нокаутира противника кат’ такоа