in , ,

Изродщина! 50 хиляди посетиха тренировка на “Бока Хуниорс”

Уникална атмосфера сътвориха феновете на „Бока Хуниорс“ за своите футболисти преди големия мач с „Ривър Плейт“ от Копа Либертадорес, брато. Над 50 хиляди привърженици подкрепиха любимците си в откритата тренировка на тима на „Ла Бонбонера“. Изроди!

Големият реванш между кръвните съперници е в събота, 24 ноември, след като първият двубой завърши 2:2. Срещата ще се играе на „Ел Монументал“, като в двата финални сблъсъка няма гостуващи агитки. Мазаляк! Според правилата, головете на чужд терен няма да се зачитат, а при ново равенство се преминава към продължения и евентуално дузпи.

Феновете успяха да покажат пълната си подкрепа с невероятни сцени по трибуните и в традиционните златно-сини цветове. Привържениците се бяха подготвили със знамена и факли, и пееха с цели гърла. Извън стадиона имаше огромни опашки, тъй като не всички успяха да влязат и да зърнат заниманието на „Бока Хуниорс“.

Някои от феновете дори успяха да преодолеят загражданията, за да прегърнат футболистите. Стадионът, макар и само на тренировка, се превърна отново в истинско море от ритмично подскачащи и скандиращи фенове, в името на една цел – победата.

Кефи ли те?

Българи създадоха приложение за по-лесно и евтино пътуване по света

Дишай тамян срещу махмурлук