in ,

Как да прикриеш махмурлука на работа

Сряда е, брато, а главата ни цепи зверски. Снощи бяхме на “Мъжкия празник” в клуб “Грамофон” и въпреки че си обещахме да пием само 2-3 бири, нещата излязоха извън контрол. А уж се познаваме. Лошото е, че освен хаоса в слепоочието ни, трябва да инсценираме някаква работна дейност в офиса. Шефът ни гледа на кръв и усеща, че нещо не е както трябва. Въпросът е как да скрием, че сме с махмурлук по време на работа? Търсим решението в следващите няколко реда…

Не спирай да говориш по телефона

Прави се, че си адски търсен днес, но не обяснявай каква е причината. Настрой си алармата да ти звъни през 10 минути, а другият вариант е да помолиш твой авер да ти се обажда постоянно. Третият и най-сигурен начин е като клипнеш на най-досадния ти приятел. Сигурни сме, че ще ти счупи телефона цял ден. Въпросът е да изглеждаш зает. Това ще създаде впечатление, че си продуктивен, а сам знаеш, че не си.

Сложи сако

Ако отидеш с дрехите, с които си бил и предния ден на работа, всичко е ясно, пич. Не се излагай. Действай ва банк – изкъпи се, среши си косата в стил прилежен ученик, сложи дори сако. Погрижи се да изглеждаш така, сякаш отиваш на интервю за работа. Със сигурност това ще направи по-сериозно впечатление, отколкото зачервените ти очи. Много е важно да си погрижиш за дъха ти. Купи си Листерин и се жабуркай през целия път до офиса. Влезеш ли на работа, задължително сложи дъвка или ментов бонбон в устата.

Силен коз

Сигурни сме, че все някой колега ти дължи услуга. Трябва да се възползваш от момента. Преди да тръгнеш за работа вземи от вас няколко блистера лекарства. В офиса го играй, че си настинал и проклинай летните вируси. След това помоли този, който ти е длъжник, да свърши това, което ти не можеш. Бъди убедителен, но все пак гледай да не прекаляваш. Например – не го карай да ти закара колата на автомивка. Прекалено е!

Цецка на помощ

Сигурни сме, че ако си пил цяла нощ, си загубил какъвто и да е цвят на лицето. Имаш нужда от силен приток на кръв, но това трудно ще се случи. Всички знаем, че след тежък запой кръвта се концентрира в пиянската ерекция. Помоли твоята Цецка или някоя друга да ти услужи с пудра и други гримове за лице. Първо може да започнеш с хидратиращ крем, защото тялото ти е пресъхнало като петите на продавач на царевица на морето. След това помоли да ти сложи малко сенки и каквото там се налага, за да изглеждаш във форма. Много е важно да не прекали, защото могат да те набедят, че си преминал на левия фланг и да те избягват не само през деня, но и занапред…

Напусни работа

И без това се каниш да напускаш от много време, сега поне ще имаш тази смелост. Влез при шефа и го контрирай – увеличение на заплатата или да се оправя без теб. Много е вероятно да не успееш, но нали и без това искаш да смениш обстановката. Виж само Божинката как на всеки 6 месеца е на ново място за много пари.

Кефи ли те?

Дисквалифицираха бегач, защото не пиел достатъчно бира

14 години от най-великия гол на Златан Ибрахимович (ВИДЕО)