Паула от Варна: Мъжете трудно ме гледат в очите

Паула от Варна: Мъжете трудно ме гледат в очите

Ето, че решихме да те запознаем с една яка българка, брато. Случайно попаднахме на профила й в Инстаграм, а се оказа, че чете и следва Brato.bg. Хвала! Тя самата има голям брой последователи в социалната мрежа – над 20 хил. Паула е от Варна. Занимава се с фитнес и онлайн търговия. Останалото ще си го каже сама. 

– Виждаме, че имаш много снимки от състезания. Какви са най-големите ти успехи и в каква дисциплина?
– Реших преди два месеца да се явя на състезание по фитнес категория бикини. Още се подготвям, събирам опит и се надявам да имам успех в бъдеще. А защо не и медал?

– Ще ни дадеш ли няколко съвета как да влезем във форма, защото малко се отпуснахме, след като свърши лятото… на 2007 година?
– За да влезе някой в форма, за начало трябва да промени навиците си, което е доста сложен процес и изисква време. Важно е да имате някаква цел. Аз лично си следя калориите всекидневно и мисля, че първо това трябва да направите. После ще поставите и други цели, по-високи.

– Кои храни е хубаво да избягваме и колко често да пием алкохол, защото допускаме, че това ни е проблемът?
– Няма вредни храни, има вредни количества, както казваше една моя учителка. Отровата е в дозата. Човек не трябва да се лишава от нищо.

– Няма как да не попитаме за тези две големи, хубави очи, с които ни спечели веднага. Колко кубика са?
– Достатъчно, харесвам се.

(Ние също)

– В този ред на мисли, трудно ли им е на мъжете да те гледат в очите?
– Трудно им е, но срещам и такива, които са доста нетактични. Приемам го с усмивка.

– А коя е най-плоската свалка, с която са опитвали да те спечелят?
– Много са, почти всеки ден се случва и на моменти е доста смешно. Най-често във фитнеса, докато тренирам. Редовно ми се задават въпроси за „големите ми очи“ – колко пъти в седмицата ги тренирам. Докато шофирам пък ми се случва да ми оставят бележки по стъклото.

-Дай ни три причини да те последваме в Инстаграм?
– Двете ги виждате (смее се), третата намерете сами в профила ми. 

– А сега ни дай три съвета как да поканим момиче на първа среща…
– Всяко момиче обича да се смее. Накарайте я да го прави и ще се съгласи. Жените обичаме цветя, изпратете й един букет с послание или просто бъдете по-директни и действайте със самочувствие.

– За финал ще те попитаме писа ли писмо на Дядо Коледа и какво си пожела?
– Хубава идея ,не се бях сетила. Искам Дядо Коледа да ме изпрати на зимна почивка в планината, с много сняг,топла камина и червено вино.

Още много снимки на Паула ТУК!